Adidas ve Ivy Park ikinci kez Adidas x Ivy Park Collection çatısı altında buluştu. Gelin hem pandemi, hem de pandemi sonrası dönem için tasarlanmış olan bu koleksiyonu beraber inceleyelim!
Beyoncé’nin bu ikinci ortaklığı bildirmesinin ardından koleksiyonun lansman tarihi nihayet açıklandı. Koleksiyonun fotoğrafları yayınlanmadan önce bile bunu bekleyenlere şunu söyleyebiliriz: “Bizce beklemenize değen bir koleksiyon.”
“Drip 2” adı verilen koleksiyonda spor giyim; son aylara damgasını vuran balıkçı şapkaları, bel çantaları ve desenli çoraplar gibi aksesuarlar yer alıyor. Hem sonbahar modasıyla, hem de pandemi dönemiyle uyum sağlayan kıyafetler bile var. Mesela çıkarılabilir maske seçeneğine sahip uzun bir yağmurluk bile mevcut.
Ayakkabı koleksiyonunu da genişleten bu ikili, “Drip 2” koleksiyonu altında Adidas’ın ünlü ayakkabıları Ultraboost, Nite Jogger, Supersleek72 gibi ayakkabılarda birçok değişim ve yenilik sunuyor.
Ayrıca, daha çok kapsayıcı olabilmek için Drip 2, Adidas x Ivy Park kadın ve unisex ürünlerinin beden skalası olan XS-XL aralığını XXXS-4X’e çıkardı. Türkiye fiyatları henüz belli olmasa da bu ürünlerin ABD fiyatları 25 ila 200 dolar arasında.
Ivy Park’ın önceki koleksiyonları ağırlıklı olarak siyah, beyaz ve gri renk içeriyor olsa da, Drip 2 çok daha cıvıl cıvıl bir koleksiyon. Zümrüt yeşili renginden küllü neon sarıya kadar oldukça geniş renk seçenekleri bulunuyor Drip 2’de.
Yeni Ivy Park koleksiyonunu beraber sunan Beyoncé ve Adidas, özellikle pandemi sonrası dünyada “pozitif kalma ve her zaman neşe bulma” fikrini bu koleksiyon ile aşılamayı amaçlıyor. Eğlenceli, estetik bir egzersizli reklam videosunda Beyoncé, hem yeni koleksiyona ait parçaların modelliğini yapıyor, hem de şimdiye kadarki 2020 deneyimini anlatıyor: “Bu yıl, hayatımda ilk kez bu kadar hareketsiz kaldım” diyor. “Gidecek hiçbir yerin olmadığında ne yapabilirsin ki? Mesela küvette her gün beş dakika civarı kendime vakit ayırmaya çalışıyordum. Ancak o 5 dakikada bile çocuğumun “anne, anne” diye seslenişlerini duymak her zaman mümkündü.”