Ünlü şarkıcı Ed Sheeran pazartesi günü “Afterglow” adında yeni bir single yayımladı. Ağustos’ta doğan ilk çocuğundan bu yana yayımladığı ilk şarkısı.
Şarkı, eşi Cherry’nin geçen Noel’de ilk bebeklerini hamile kaldığı Antarktika ziyaretinin hikayesini anlatıyor.
Şarkıda “Bir mucizeyi beklerken aşk sarhoşuyduk / Kendimizi kışın karında bulmaya çalışıyorduk / Aşkta o kadar yalnızdık ki dünya kaybolmuştu.” sözleri yer alıyor.
“Afterglow, geçen yıl yazdığım ve sizin için yayınlamak istediğim bir şarkı.” diyen Sheeran sözlerine “Bir sonraki albümün ilk single’ı değil, sadece sevdiğim bir şarkı ve umarım siz de seversiniz. Umarım hoşunuza gider! Şimdi benim için babam topraklarına geri dönme zamanı, ciao x. ” diyerek devam etti.